Marcel van Stroe

View this post on Instagram

Met trots introduceren wij jullie de Orange Heroes die zich inzetten voor onze geweldige prestatie en het fantastische gezamenlijke doel: veilig aankomen in Rotterdam met veel geld voor de Stichting Roparun. Vandaag 1 van onze lopers: Marcel van Stroe! Ik ben Marcel van Stroe, 50 jaar, 3 kinderen en woon in Leersum. Ik werk ongeveer 10 jaar bij de ING en dit gaat mijn derde Roparun worden. Afgelopen 2 keer mocht ik mee als loper en dit jaar hoop ik de route vanaf Bremen ook hardlopend mee te maken. Mijn motivatie om me in te willen zetten voor de stichting Roparun: in mn eentje kan ik niet zo heel veel betekenen voor de mensen die de hulp kunnen gebruiken. Door mee te doen met de Roparun kan ik een klein steentje bijdragen en wel het verschil maken. Collega’s als Edith en René zijn daarbij ook een enorme motiverende factor. Voor mezelf heb ik die motivatie ook blijvend vastgelegd….. Zie de foto #roparun #running #hardlopen #orangeheroes #onzemarcel #topper #tattoo #team252

A post shared by Team 252 – Orange Heroes (@orangeheroes) on